Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی مازندران گفت: متاسفانه در استانی که قطب کشاورزی کشور است شاهد بیکاری هزاران فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الله علی‌محمدی در گفت‌وگو با بلاغ اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سوم تیرماه سال 80 در مجلس شورای اسلامی تصویب و در 13 تیرماه توسط شورای نگهبان تأیید و به دولت ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران دارای 14 هزار عضو بوده که دارای 16 گرایش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌زیست است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه این سازمان دارای رتبه سوم کشوری از لحاظ اعضا است، گفت: افزایش بهره‌وری و نظام جامع دامپروری مصوباتی در بحث کشاورزی بوده که مربوط به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است.

علی‌محمدی تصریح کرد: با سازمان جهاد کشاورزی مازندران هماهنگی‌هایی صورت گرفت که در صورت وجود اراضی شیب‌دار در استان، فرصت فعالیت در آن را به اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران بدهند.

وی با بیان اینکه خواستار به‌کارگیری مهندسان کشاورزی در طرح‌های راضی شیب‌دار استان هستیم، خاطرنشان کرد: وظیفه به‌کارگیری مهندسان کشاورزی و منابع طبیعی با دولت است و اکنون نیز متولی بخش کشاورزی استان، سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی مازندران افزود: در حال حاضر صندوق تعاون و رفاه در سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان راه‌اندازی شده و صندوق مشترک استان‌ها نیز در سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور نیز برای حمایت از اعضا در نظر گرفته شده است.

علی‌محمدی با اشاره به ظرفیت‌های فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان رشته‌های کشاورزی مازندران، بیان کرد: پیشنهاد کرده‌ایم که اعضای سازمان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارند شرکت‌های تعاونی تشکیل دهند و وارد عرصه خدمات مشاوره‌ای و تولیدی شوند.

وی با اعلام اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران برنامه‌های زیادی برای اشتغال اعضای خود دارد، تاکید کرد: برای دست‌یابی به موفقیت نیاز به همکاری همه نهادهای متولی بخش خصوصی و دولتی داریم تا بتوانیم طرح‌های مذکور را به اجرا رسانیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در پایان گفت: مازندران ظرفیت‌های زیادی در اشتغال کشاورزی دارد اما هر روز بر تعداد بیکاران تحصیلکرده رشته کشاورزی این استان افزوده می‌شود. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در آیین گرامیداشت هفته کار و کارگر در شهرستان نور با بیان اینکه تاکنون ۸۰ درصد مردم مازندران از کالابرگ خود استفاده کردند، گفت: استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ الکترونیک و طرح فجرانه، نشاندهنده عملکرد مطلوب دولت در این بخش است.

علی باقری با بیان اینکه۱۲ هزار و ۶۰۰ مجوز مشاغل خانگی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در این استان صادر شده است، افزود: یکهزار و ۵۴۰ میلیارد ریال تسهیلات در این بخش به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.

او لازمه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را توجه بیش از پیش به تعاونی‌ها دانست و ادامه داد:‌ توسعه اقتصاد روستاها و شهرها با محوریت تعاونی ها زودتر محقق می شود

علی باقری گفت: حمایت از تعاونی ها اولویت اصلی دولت است و تسهیلات و خطوط اعتباری به سمت تعاونی ها سوق داده می شود 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از مردم خواست با جمع کردن سرمایه های خرد و تشکیل تعاونی برای خود و جامعه شغل ایجاد کنند. 

او با بیان اینکه در هفته کار و کارگر بیش از ۳۰۰ ویژه برنامه پیش بینی شده است، گفت: ۱۱۰ هزار کارگاه‌ بزرگ و کوچک در ا استان وجود دارد که بازرسان اداره کار در چند ماه گذشته از ۶ هزار و ۲۰۰ کارگاه‌ها بازرسی کردند.

باقری گفت: میزان تعهد اشتغال پارسال مازندران ۴۹ هزار و ۹۰۰ شغل بود که ۱۲۴ درصد آن محقق شده است.

دیگر خبرها

  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور