Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت علی‌محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، در ارتباط با وضعیت اشتغال جامعه نظام مهندسی کشاورزی مازندران اظهار کرد: 41 نفر از اعضای نظام مهندسی در استان که قرار بود جذب ادارات و نهادها شوند، کارشان انجام شد و این نیروها در حوزه امور دام و شهرستان‌ها مشغول فعالیت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران تعداد بیکاران اعضای این سازمان را 9 هزار و 400 نفر اعلام کرد و افزود: برای اشتغال این افراد اقدام مناسبی انجام نشده است.

وی در ادامه سخنانش اضافه کرد: موافقت‌نامه برای جذب بخشی از نیروها در دستور کار بود که عملیاتی نشد.

علی‌محمدی یادآور شد: با سازمان جهاد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی موافقت‌نامه امضاء شده که برخی از خدمات آنها به اعضای نظام مهندسی کشاورزی استان واگذار شود که این ارگان‌ها در این زمینه همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: مقرر شده بود که برخی از نظارت‌ها در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی به نظام مهندسی کشاورزی استان واگذار شود که استانداری به بهانه عدم وجود اعتبار و سازمان جهاد کشاروزی هم به همین دلیل موافق عملیاتی شدن جذب مهندسان بیکار در بخش کشاورزی نیستند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران یادآور شد: وقتی توافقی برای واگذاری نظارت‌ها انجام نشد در این بخش به‌صورت عملیاتی، نظارتی بر کارکردها وجود ندارد.

این مسؤول با اعلام اینکه تعداد بیکاران ما سال به سال در حال افزایش است، گفت: در سال 93 تعداد بیکاران ما 8 هزار نفر بود که در حال حاضر به 9 هزار و 400 نفر رسید.

علی‌محمدی با اشاره به برخی اظهار نظرها مسؤولان استان در ارتباط با ایجاد اشتغال 10 هزار نفری افزود: این موضوع از اساس دارای مشکل است و متولیان امور در این زمینه در ارائه آمارها باید واقعیت‌های جامعه را بیشتر ببینند.

وی با اعلام اینکه متولیان استانی بانک اطلاعاتی مناسبی در اختیار ندارند، یادآور شد: آمارهای ارائه‌شده در ارتباط با ایجاد اشتغال بر اساس پرداخت تسهیلات ارائه شده و راستی‌آزمایی در این ارتباط انجام نمی‌شود.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه تعریف درستی از اشتغال در کشور وجود ندارد، افزود: زمانی تعریف مناسبی می‌توانیم از اشتغال داشته باشیم که فرد پس از فعالیت در طول هفته و یا ماه قادر به تأمین نیازهای مالی خودش باشد و این در حالی است که برخی ارگان‌ها صرف مشغول کار بودن افراد را جزو ایجاد اشتغال به حساب می‌آورند و این موضوع به‌نظر می‌رسد که نیاز به واکاوی جدی دارد.

این مسؤول تعداد اعضای نظام مهندسی کشاورزی مازندران را 14 هزار و 300 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 9 هزار نفر بیکار هستند.

علی‌محمدی با اعلام اینکه برنامه‌های زیادی برای ایجاد اشتغال اعضای نظام مهندسی کشاورزی تدوین کردیم، اضافه کرد: برای اجرای برنامه‌ها نیاز به همکاری ارگان‌های مرتبط با رشته کشاورزی داریم.

وی خاطرنشان کرد: در صورت همکاری، این سازمان آماده معرفی 150 نیرو به‌عنوان ناظر محیط زیست در شهرک‌های صنعتی و دیگر نقاط مورد نیاز است.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در پایان با اعلام اینکه بر اساس قانونی همه شهرک‌های صنعتی باید ناظر محیط زیست داشته باشند، گفت: به‌نظر می‌رسد که علاقه‌مندی در این حوزه وجود ندارد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: سرجنگلبان و مأمورین سرجنگلبانی امام‌زاده عبداله در جریان گشت و سرکشی از حوزه استحفاظی، موفق به کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق شدند.

متخلف که اقدام به قطع درختان ارزشمند جنگلی و حمل چوب آلات مقطوعه بوسیله دواب می‌نمود، شناسایی و پس از تنظیم پرونده تخلف، به مرجع قضایی معرفی خواهد شد.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل