Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،حجت الله علیمحمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت سالروز تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران برگزار شد، اظهار داشت: سازمان نطام مهندسی در سوم تیرماه سال 1380 توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و سیزده تیرماه تایید و به دولت ابلاغ شد.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی مازندران از 14 هزار و 377 عضو حقیقی و 303 عضو حقوقی برخوردار است ، همچنین 9 هزار و 450 نفردر رشته های مختلف کشاورزی در استان متقاضی کارهستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران یکی از اهداف این سازمان در بخش کشاورزی را نگاه فنی و مهندسی عنوان کرد و گفت: متاسفانه دولت نگاه استخدامی و ایجاد اشتغال به این بخش دارد این در حالی است که وظیفه ما ایجاد فرصت شغلی برای افراد جویای کاردر این بخش است.

وی افزود: 471 نفر سال گذشته در بخش های مختلف کشاورزی مشغول به فعالیت شدند اما متاسفانه 35 نفر از شاغلین این سازمان در اداره کل منابع طبیعی بیکار شدند.

علیمحمدی با اعلام اینکه 50 نفر از کارشناسان در طرح نوین کشاورزی مشغول فعالیت هستند، ادامه داد: هدف از این کار کاهش هزینه تولید و افزایش کسب و کار است.

وی به صدور 35 پروانه موافقت اصولی صادر اشاره کرد و افزود: از ین تعداد پروانه 6 مورد به بهره برداری رسیده است ضمن اینکه با توجه به ملی بودن دریای خزر گاهی مشاهده می شود فرد بدون اخذ مجوز در دریا قفس نصب می کند.

علیمحمدی با اشاره به اینکه تمام فروشندگی ‌های سموم در استان پایش خواهند شد، ادامه داد: شهرهای بزرگی که بیشترین مشکلات را داشتند رصد کردیم و تاکنون 130 واحد غیر مجاز شناسایی شد و با اجرای طرح ساماندهی فروشندگی‌ های غیرمجاز فرصت یکساله طبق شرایط سازمان نظام مهندسی به این فروشندگی‌ها داده شد ا نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

وی از وجود 814 فروشگاه مجاز عرضه سموم در استان خبر داد و گفت: کشاورزان به صورت خودسرانه و بدون مشورت کارشناسان و تهیه نسخه ، سموم کشاورزی را تهیه و استفاده نکنند.

علیمحمدی همچنین از فعال شدن سامانه پایش سموم مصرفی استان در فروشگاههای سموم کشاورزی استان خبر داد و اظهار داشت:سازمان حفظ نباتات کشور با از بین بردن حد و مرزها اقدامی انجام داده تا هرکسی که خواهان راه‌اندازی سم‌ فروشی است مجوز داده شود و شاید دلیلش افزایش رقابت فنی باشد و با افزایش سم ‌فروشی‌ها مردم به فروشندگی‌هایی مراجعه کنند سم باکیفیت‌ تر و با قیمت کمتری خریداری کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ، افزود: تمامی واحدهای سموم کشاورزی باید اصل داشتن متخصص فنی را رعایت کنند ، ضمن اینکه تاکنون 77 واحد غیرمجاز سم فروشی، مجوزهای لازم را دریافت کردند.

وی به مصرف بی رویه سموم کشاورزی در میان کشاورزان استان اشاره کرد و مدیریت مصرف سموم از الزامات در حوزه کشاورزی دانست و گفت:کشاورزان ابتدا نسخه لازم را از کلینیک های گیاهپزشکی تهیه و سپس نسبت به خرید سم از فروشگاههای مجاز اقدام کنند.

علیمحمدی در ادامه به فعالیت 100 کارشناس رسمی سازمان نظام مهندسی در مراجع قضایی خبر داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند

احد وظیفه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار بارش در استان های قزوین، تهران، البرز و خراسان رضوی ۳۰ تا ۴۰ درصد و استان های فارس، کرمان و تا حدودی هرمزگان ۲۰ تا ۳۰ درصد کم بارشی دارند که با بارش های پیش رو انتظار می رود تا حدی کم بارشی جبران شود.

او با بیان اینکه در اغلب مناطق ۱۵ تا ۲۰ درصد کمبود بارش داریم، افزود: بنابر نقشه های هواشناسی شرایط بارندگی در اردیبهشت مناسب است که براین اساس کمبود بارش تا حدی جبران می شود.

وظیفه ادامه داد: بنابر آمار استان تهران ۸۰ میلی متر، قزوین ۱۰۰ میلی متر و خراسان رضوی درصدی کمتر از نرمال بارندگی دارند که براین اساس مدیریت آب برای فصل گرم امری ضروری است. در حوزه غرب و جنوب غرب بارش ها کمتر از نرمال است که با بارندگی های اخیر و پیش رو، وضعیت بهتر شد.

رئیس مرکز خشکسالی افزود: طی ۲ هفته آینده بارش های مناسبی خواهیم داشت که براین اساس به کشاورزان توصیه می شود که برای حفظ آب های زیرزمینی، نوبت آبیاری را برمبنای بارندگی ها به گونه ای تنظیم کنند که کمترین بهره برداری را از ذخایر سفره های زیرزمینی داشته باشند.

او گفت: کشاورزان هرمنطقه بسته به گیاه و مرحله رشد گیاه باید توصیه های تخصصی در آن منطقه را توجه کنند، اما در اغلب مناطق درختان میوه و محصولات غلات در مرحله گل دهی، رشد دانه و تشکیل میوه هستند که براین اساس کشاورزان باید توصیه ها را جدی بگیرند و همواره برای بهبود محصول و استفاده از دانش روز از نظر کارشناسان هواشناسی استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است