Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران از عدم ابلاغ مباحث آیین نامه ملی مقررات ساختمان توسط وزارت راه و شهرسازی انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، احمدرضا گران در جلسه کارگروه اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه پس از زلزله بم دغدغه ساخت و ساز مهندسی ساختمان در کشور نهادینه شد، اظهار کرد: از سال 75 و پس از ابلاغ مقررات ملی ساختمان مقاوم سازی ساختمان ها به صورت جدی در جامعه پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پس از زلزله‌های رودبار و بم به دلیل افزایش رویه مقاوم سازی ساختمان‌ها در زمان وقوع زمین‌لرزه خسارت‌ها و تلفات کاهش چشمگیری داشته است.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران متولی صدور مجوز ساخت را نهادی به غیر نظام مهندسی ساختمان دانست و اظهار کرد: ماده 30 قانون ساخت و ساز، نظام مهندسی ساختمان را همکار نهاد متولی صدور مجوز می داند.

گران با بیان اینکه مردم و مسئولان نباید خدمات مهندسی را هزینه بدانند، تاکید کرد: اگر خدمات مهندسی را به عنوان هزینه بدانیم مقررات ملی ساختمان اجرا نمی‌شود.

وی با انتقاد از عدم ابلاغ مباحث آیین نامه ملی مقررات ساختمان توسط دولت، تصریح کرد: مبحث 22 که بسیار کاربردی است همچنان از سوی وزارت راه و شهرسازی ابلاغ نشده است هرچند این بی توجهی را می توان به عدم ابلاغ مباحث 19 ، 20 و 21 مشاهده کرد.

گران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران در نظر دارد با هدف تبدیل دانش به مهارت در زمینه بهینه سازی انرژی در ساختمان ها، 23 و 24 بهمن ماه امسال همایش ملی برق را در مازندران برگزار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟