Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان مازندران گفت: بیش از ٥ هزار محصول ساختمانی در کشور وجود دارد که حدود ٢٠٠ محصول، استاندارد اجباری دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سیف‌الله علی‌نیا شب گذشته در همایش استانی مهندسان مکانیک مازندران که سالن اریکه آریایی آمل برگزار شد، با بیان اینکه امروز سازمان نظام‌مهندسی استان‌ها به‌واسطه نوع و حجم فعالیت بسیار بالا در حوزه ساختمان به ظرفیتی رسیده است که همه توجهات معطوف به چگونگی فعالیت این سازمان است، اظهار کرد: اعتبار عمرانی کل دستگاه‌های اجرایی استان ٤٠٠ میلیارد تومان است و این در حالی است که گردش مالی ساختمان در حوزه سازمان نظام‌مهندسی ساختمان بالای ٤ هزار میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت وظیفه سازمان در صیانت و حفظ سرمایه‌های ملی بسیار سنگین است.

وی با بیان اینکه امروز با خدماتی که سازمان در حوزه‌های مختلف ارائه می‌دهد توانستیم نقش بسیار مؤثری در کاهش بار مالی دولت ایفا کنیم، تصریح کرد: آموزش و ارتقاء دانش فنی اعضا از رویکرد هیئت‌ مدیره سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان است و افتخار داریم که بیش از 2 هزار و 500 نفر از مهندسان را به‌صورت رایگان از آموزش‌های کارگاهی و حرفه‌ای به‌غیراز دوره‌های ارتقاء بهره‌مند کنیم.

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به رتبه برتر مازندران در بخش تعرفه بازرسی گاز، خاطرنشان کرد: در حوزه طراحی و نظارت در سال گذشته با حمایت کمیته چهار نفره استان، تعرفه نظارت مکانیک و برق به ٣٤ درصد افزایش یافت.

این مسئول با تأکید بر اینکه در چرخه ساخت‌وساز سه مؤلفه باید مورد توجه جدی قرار گیرد که شامل کنترل و نظارت، مجموعه مقررات ملی ساختمان و شیوه‌نامه‌ها، مصالح ساختمانی هستند، تصریح کرد: ساختمان سرمایه ملی است و به‌کارگیری مصالح ساختمانی استاندارد در ساخت‌وسازها تأثیر بسزایی در افزایش عمر مفید ساختمان دارد. بیش از ٥ هزار محصول ساختمانی در کشور وجود دارد که حدود ٢٠٠ محصول، استاندارد اجباری دارند.

علی‌نیا با اشاره به اینکه شناسایی و معرفی مصالح استاندارد از وظایف مهم مهندسان است، گفت: با توجه به مجموعه مقررات ملی، ظرفیت کاری بسیار خوبی برای مهندسان مکانیک وجود دارد. مبحث تعمیر و نگهداری، مبحث بهینه‌سازی انرژی، مبحث آسانسور و مبحث آتش‌نشانی، عمده فعالیت‌ها برای مهندسان مکانیک وجود دارد که این موضوع بیانگر اهمیت این رشته در ساخت‌وسازها است.

وی بحران آب در کشور جدی دانست و افزود: در آینده‌ای نه‌چندان دور با بحران آب مواجه خواهیم شد. مهندسان مکانیک بیشترین نقش را در رفع این بحران می‌توانند داشته باشند.

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان مازندران با تأکید بر اینکه مهندسان مکانیک مسئولیت سنگینی در تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب و به حداقل رساندن آلودگی دارند، گفت: اعتمادسازی امروز جزء مواردی است که مهندسان باید توجه کنند و با ارائه خدمات مهندسی واقعی به شهروندان باید آن را تقویت کنند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

دکتر حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه های شهید باهنر کرمان و ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دکتر هاشمی پور در حوزه فناوری دارای یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

وی دارای فعالیتهای اجرایی متعدد در سطح ملی و استانی است. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت پروژه های صنعتی متعددی با صنایع مختلف دارد که نتایج عملی و کاربردی داشته است.

دستاورد مجموعه این فعالیت ها منجر به آن شد که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت عتف، دانشمند برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت معرفی شود.

گفتنی است: طی مراسمی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه تهران از دکتر هاشمی پور به عنوان استاد نمونه کشوری تقدیر و تجلیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • شیرآلات اهرمی استاندارد باید چه ویژگی‌های داشته باشند؟
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف