Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: ارتقای دانش در جامعه کشاورزی از مهمترین اهداف سازمان نظام مهندسی مازندران محسوب می شود.

به گزارش ایلنا از ساری،حجت الله علیمحمدی بعد از ظهر امروز درمراسم گرامیداشت روز مهندس که در سالن همایش هلال احمر برگزار شد ،اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی مازندران به عنوان بزرگترین سازمان مهندسی کشاورزی از 14هزار و 470 عضو فعال برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:این سازمان با 20 گرایش کشاورزی، 88 درصد کارشناس شامل 11 درصد ارشد و یک درصد دکترا در حوزه ی کشاورزی فعالیت می کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت:با همت و تلاش مهندسین کشاورزی امروز مازندران در 14 محصول کشاورزی حائز رتبه برتر کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه امنیت غذایی کشور حاصل تلاش شما در بخش مهندسی و فنی است و افزود:با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی متخصص می توان شرایط بهتری را در جامعه رقم زد.

علیمحمدی نقش فارغ التحصیلان کشاورزی به عنوان سرمایه های ملی در این زمینه را بسیار مهم توصیف کرد و اظهار داشت : ارتقای دانش در جامعه کشاورزی از مهمترین اهداف سازمان نظام مهندسی مازندران محسوب می شود.

وی افزود:استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی با قابلیت های متعدد و خدادادی و طبیعی می تواند به یکی از قطب های مهم کشاورزی در خاورمیانه تبدیل شود و سال اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال فرصت مناسبی است تا با برنامه ریزی مناسب در این مسیر گام های اساسی برداشته شود.

علیمحمدی تاکید کرد:مهندسین کشاورزی به عنوان سرمایه ایرانی نیازمند توجه ویژه ای هستند ،شمار فارغ التحصیلان در رشته کشاورزی حاکی از ضرورت توجه توام با تامل به این سرمایه های فرصت آفرین است.

وی در ادامه از وجود 9 هزار و 700 جویای کار در رشته کشاورزی در سازمان نظام مهندسی مازندران خبر داد و افزود: وظیفه نظام مهندسی کشاورزی تسریع انتقال یافته ها و افزایش بهره وری در کشاورزی است که این مهم با ورود متخصصان به حوزه و جدی گرفتن آموزش های مهارتی و کاربردی به حقیقت می پیوندد.

علیمحمدی گفت: مسیر توسعه پایدار کشورها از پیشرفت و توسعه بخش کشاورزی می گذرد، کشاورزی در بسیاری از کشورها در حال توسعه بخش غالب در اقتصاد ملی است ، رشد و توسعه این کشورها ارتباط نزدیکی با توسعه کلی در بخش کشاورزی دارد و کشاورزی این قابلیت را دارد تا در پویایی پایدار یک کشور نقش مهمی ایفا کند.

مرتضی شجاعی دبیر اجرایی این همایش  با تبریک روز مهندس ،نقش مهندسان کشاورزی را در تامین امنیت سفره خانوار موثر دانست و اظهار داشت: بر همین اساس مهندسین کشاورزی نقشی اساسی در تأمین غذای جامعه و خودکفایی اقتصادی دارند.

وی افزود: با همت والای مهندسین این بخش محصولات کشاورزی مازندران در بسیاری از بخش ها رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

شجاعی گفت: مهندسی کردن فرآیند تولید مهمترین نقش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است و با سازماندهی تخصص های مختلف بتوانیم بهره وری در بخش های تولید، نیروی انسانی و اقتصادی کشاورزی را ارتقاء دهیم.

به گزارش ایلنا  این مراسم که با حضوردکتر رفیعی معاون آموزش و فناوری سازمان مرکزی نظام مهندسی کشور ،خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری مازندران وحیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران  برگزار شد از کارکنان ،مدیران ،کارآفرینان مهندسین نمونه بخش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران تجلیل شد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است

ایسنا/فارس نشست دیدار مدیریت شهری شیراز و هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی شهرداری شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز در این دیدار اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگر پذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای با وجود بارش شدید باران، سپری شد.

محمدحسن اسدی تصریح کرد: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم همدل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

وی در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و  فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت و سپس افزود: بیش از ۲ هزار پروژه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروژه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، گفت: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

محمود صفایی با بیان اینکه شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است، افزود: منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد.

وی بیان کرد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

آرش فرج‌زاده با تصریح اینکه در واقع دو برابر کار یکسال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ تقریبا نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملا شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آن‌ها را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و افزود: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهم‌ترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

مهدی قلندری با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

وی همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای متخصص در ۶ ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تاسیسات خبر داد و گفت: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم‌افزار جدید، آموزش به نیروهای متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: این مهم به زبان کاری ساده اما در عمل بسیار سخت است.

ستار خورشیدی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت‌ اشاره و تصریح کرد: یکی از ارکان سالم‌ سازی، ایجاد شفافیت است.

وی با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، اظهار کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آن‌ها انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس تصریح کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسی فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود