Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@17:04:31 GMT

آمار مهندیسن از ساخت و ساز بیشتر است

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۸۱۱۲۸

آمار مهندیسن از ساخت و ساز بیشتر است

رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران گفت: برگزاری رویداد بین المللی توسعه مهندسی و ساخت می‌تواند تصویری شفاف از وضعیت جامعه مهندسی و قابلیت فنی و اجرایی آنها دریافت کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،  سیف اله علی نیا با اشاره به اهمیت برگزاری رویداد بین المللی توسعه مهندسی و ساخت در استان مازندران، اظهار کرد: کشور ما در حوزه تربیت مهندس از جمله کشورهای برتر دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمعیت مهندسین عضو سازمان های نظام مهندسی در کشور به بیش از 450 هزار نفر می رسد که این آمار در مقایسه با ساخت و ساز کشور و نیاز جامعه بسیار بالاتر است و نکته قابل توجه اینکه این آمار هر ساله دارای رشد چشمگیری است و به طور متوسط در کشور کمتر از 30 درصد ظرفیت مهندسان دارای پروانه اشتغال استفاده می‌شوند. در بعضی از این آمار کمتر از 10 درصد است که می تواند نگرانی جدی در بخش ظرفیت بزرگ جامعه مهندسی باشد.

رئیس نظام مهندسی مازندران با بیان اینکه برگزاری این همایش فرصتی در جهت آشنایی با بازار کشورهای منطقه و زمینه اشتغال مهندسان است، افزود: با برگزاری این رویداد ارزشمند شرایطی فراهم می شود تا به لحاظ کیفیت آموزشی مهندسان چه در دانشگاه و چه در زمان فعالیت حرفه‌ای با دیگر کشورها مقایسه ای داشته باشیم و اگر نیازمند اصلاحات دربخش‌های مختلف باشد، آن را جبران کنیم.

رئیس نظام مهندسی مازندران تصریح کرد: در این رویداد ظرفیت بزرگ جامعه مهندسی به جامعه معرفی و از طرفی نگرانی‌های این بخش که از دغدغه‌های نخبگان جامعه است با مسئولین در میان گذاشته می‌شود و در نهایت می‌توان یک تصویری شفاف از وضعیت جامعه مهندسی و قابلیت فنی و اجرایی آنها به کشور ارائه شود.

وی با اشاره به حمایت‌های سازمان نظام مهندسی درخصوص این رویداد بزرگ، گفت: در سال 96 موضوع برگزاری این همایش با توجه به تفاهمنامه فیمابین با دانشگاه مازندران مطرح و مقرر شد تا سازمان نظام مهندسی مازندران با توجه به جایگاه مهمی که در ساخت و ساز دارد کمکی را در جهت هر چه بهتر برگزار ی این رویداد بزرگ اختصاص دهد.

علی نیا عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان درنظر دارد به عنوان یکی از حامیان در بخش مادی و معنوی و هم از ظرفیت معنوی و جایگاه سازمانی خود در کنار دانشگاه مازندران، اداره کل تعاون و کار و رفاه اجتماعی، اتاق بازرگانی، اداره کل راه و شهرسازی و دیگر ارگان‌های مرتبط با صنعت ساخت و ساز با تمام توان پشتیبانی کند.

وی افزود: مکرر اعلام کردیم که در حوزه تولید مصالح ساختمانی هیچ نیازی به واردات نداریم و تولید داخلی پاسخگوی نیاز تمامی بخش های ساختمانی است و حتی قابل رقابت با برندهای معروف خارجی نیز هستیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران درباره نقش این همایش در تحقق شعار سال، تصریح کرد: این همایش می تواند در کنار تقویت استفاده از مصالح تولید داخل یک نگاه دیگری را دنبال کند، استفاده از فکر و دانش نیروی عظیم انسانی است که می‌تواند نقش ویژه‌ای در تولید ثروت داشته باشد و چنانچه شرایطی فراهم شود، زمینه حضور مهندسان را در کشورهای دیگر مهیا کنیم.

وی با بیان اینکه این رویداد می تواند در معرفی مصالح تولید داخل نقش آفرینی کند و هم در قبال ارائه خدمات مهندسی علاوه بر اشتغال شاهد ارز آوری باشیم، افزود: به حتم این فرآیند زمانی اتفاق می‌افتد که ما شاهد تعامل و همکاری سازنده همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط باشیم و نقش استانداری  و اتاق بازرگانی می تواند ویژه باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز نظام مهندسی مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است