Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران گفت: کارگران ساختمانی در بیمه تأمین اجتماعی دیده شده‌اند اما به مهندسان ساختمانی توجهی نشده است و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف‌الله علی‌نیا در گفت‌وگو با بلاغ، در خصوص آخرین وضعیت ساخت‌وساز در مازندران اظهار کرد: در خصوص ساخت‌وساز ساختمانی، در مجموع طی سال‌جاری نسبت به سال قبل با کاهش جدی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هم اکنون هم با توجه به قیمت مصالح ساختمانی و بلاتکلیفی سازنده‌ها، چشم‌انداز خوبی برای آینده از سوی کارشناسان پیش‌بینی نمی‌شود و در وضعیت حال نیز وضعیت خوبی نداریم.

کاهش 50 درصدی صدور پروانه اشتغال مهندسان
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران  اظهار کرد: طی سال‌جاری تعداد پروانه‌های صادره در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در شهرستان‌ها به یک‌دوم و در برخی نیز تا یک‌سوم کاهش پیدا کرده است.

این مسئول ادامه داد: سازمان نظام مهندسی مازندران دارای 35 هزار عضو است که از این میزان، تعداد 13 هزار نفر با پروانه اشتغال و مابقی بدون پروانه اشتغال هستند.

دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهمترین تخلفات ساخت‌وساز در مازندران
علی‌نیا در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر مهمترین تخلفات ساختمانی در ساخت‌وسازهای استان، بیان کرد: در حوزه کنترل و نظارت که هم در شهرستان‌ها و در سطح استان فعال است، بیشترین تخلفات ساخت‌وساز، مربوط به موضوع دونقشه‌ای است. در واقع هر ساختمانی دارای یک دستور نقشه‌ای است که در عمل، به واسطه برخی عوامل نظیر ماده  100 این دستور نقض می‌شود و شاهد سطح اشغال تا 1.5 برابری و گاه 90 درصدی در برخی ساخت‌وسازهای ساختمانی هستیم.


وی اضافه کرد: البته نبود مصالح ساختمانی استاندارد و عدم رعایت مشخصات فنی در ساخت‌وسازهای برخی از شهرهای استان‌ نیز قابل توجه است.

دست کوتاه نظام مهندسی از ورود به مقوله مقاوم‌سازی
نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران در خصوص ورود این سازمان به مقوله مقاوم‌سازی با توجه قرار داشتن استان مازندران روی خط گسل، پاسخ داد: موضوع مقاوم‌سازی در مبحث 22 که تعمیر و نگهداری ساختمان است اشاره شده که در بازرسی‌های دوره‌ای ساختمان لحاظ شده است.

این فعال حوزه ساخت‌وساز در استان ادامه داد: از آن‌جا که در خصوص اجرای مبحث 22 تعمیر و نگهداری، هنوز شیوه‌های اجرایی آن تدوین نشده است، لذا عملا سازمان نظام مهندسی نتوانسته در حوزه مقاوم سازی ورود پیدا کند.

افزایش 40 درصدی قیمت ساختمان در برابر رشد 3 برابری مصالح و دستمزد در مازندران
علی‌نیا در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص افزایش قیمت مسکن طی سال‌جاری پاسخ داد: گرانی مسکن در مازندران در مقایسه با سایر نقاط کشور، خیلی ملموس نیست، با توجه به اینکه قیمت مصالح ساختمانی دو تا 3 برابر شده است اما قیمت ساختمان در مازندران 30 تا 40 درصد رشد داشته است.

دلیل اصلی رکود بازار مسکن عدم تقاضا است
وی با بیان اینکه قیمت فعلی ساختمان در استان در مقایسه با رشد بالای مصالح ساختمانی، رشد چندانی نداشته است؛ متذکر شد: دلایل رکود فعلی ساختمان، عدم تقاضا در بازار است که باید دولت برای افزایش قدرت خرید مردم تمهیداتی را لحاظ کند.


بازار کار و بیمه مهم‌ترین مطالبات مهندسان مازندرانی
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران در خصوص مهم‌ترین مطالبات و مشکلات حال حاضر مهندسان در استان اظهارنظر کرد: البته بخشی از مطالبات مهندسان در اختیار ما نیست اما از آن چیزی که به ما انتقال شده است آن است که مهندسان انتظار دارند طبق آنچه روی پروانه اشتغال آن‌ها آمده است کار کنند.

این مسئول افزود: البته ما متصدی رونق ساخت‌وساز در استان نیستیم و مهندسان انتظار دارند تا رونق به بازار ساختمان بازگردد و طبق آن‌چه در پروانه‌های صادره آن‌ها آمده است فعالیت کنند.

علی‌نیا در ادامه پاسخ به سوال عمده‌ترین مطالبات مهندسان استان گفت: البته در میان جامعه مهندسان استان، بخشی هم فاقد پروانه هستند که باید زمینه برای کسب مهارت این مهندسان نیز فراهم آورده شود.

جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص اینکه آیا مهندسان هم تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند یا خیر، با بیان اینکه بیمه رایگان درمان برای مهندسان استان حتی مهندسانی که فاقد پروانه اشتغال هستند نیز فراهم آوردیم؛ تصریح کرد: البته مهندسان در این خصوص هم یک بحثی دارند و معتقدند کارگران ساختمانی در بیمه تأمین اجتماعی دیده شده‌اند اما به مهندسان ساختمانی توجهی نشده است و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار ندارند.

نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران اضافه کرد: البته برای مهندسان یک بیمه روستایی و عشایری دیده شده است که استفاده این بیمه برای مهندسان خیلی جالب و مطلوب نیست.

این مسئول متذکر شد: در مجموع مهمترین مشکلات مطروحه از سوی آنان، مربوط به بیمه و اشتغال آن‌ها است که از آن‌جا که بیمه در دل اشتغال نهفته است، باید فضا برای رونق اشتغال مساعدتر شود.


کاهش 15 درصدی مشارکت اعضای نظام مهندسی مازندران در انتخابات هیئت مدیره سال‌جاری
علی‌نیا در بخش پایانی این گفت‌وگو در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص مشارکت حداقلی اعضای سازمان نظام مهندسی در انتخابات اخیر هیئت رئیسه این سازمان، مطرح کرد: مبحث اول اینکه بحث مشارکت در همه حوزه‌های اجتماعی و صنفی بر اساس آمارهای قبلی عموما زیر 50 درصد لحاظ شده است.

شرایط جوی و نقد بر عملکرد دو دلیل اصلی مشارکت حداقلی اعضا در انتخابات
وی اضافه کرد: در این دوره، 10 تا 15 درصد کاهش مشارکت نسبت به دوره‌های گذشته داشتیم که مهم‌ترین عامل آن، شرایط جوی ویژه روز انتخابات بود که عملا امکان حضور اعضا را از اقصی نقاط استان به محل برگزاری را سخت کرده بود.

نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران یادآور شد: البته باید بپذیریم که بخشی از کاهش مشارکت اعضا در انتخابات اخیر به نقد عملکرد سازمان نظام مهندسی استان از سوی مهندسان و نارضایتی آن‌ها هم بر می‌گردد.

اگرچه در یک برهه، به‌دلیل رونق در بازار مسکن، رغبت افراد زیادی به امید اشتغال و کسب درآمد به سمت رشته‎های مهندسی افزایش پیدا کرد، اما رکود در بازار مسکن به خصوص در دو سال اخیر، نه تنها آینده‎ای برای فارغ‌التحصیلان در رشته‎های مهندسی با ساخت و ساز رقم نزد؛ بلکه شاهد افزایش میزان بیکاری در این قشر از جامعه هستیم و گویی باید برای حل مشکلات مهندسان به فکر یک راه حل مهندسی از سوی دولت باشیم.

عدم تطابق تعداد مهندسان مازندران با بازار کار تا رکود و بیکاری
از سویی دیگر جدا از سیطره رکود حاکم بر ساخت‌وسازهای ساختمانی در کشور و طبیعتا در استان، در شرایط حال حاضر، کار برای مهندسان ساختمان متناسب با جمعیت قابل توجه آن‌ها نیست و این عدم تناسب، منجر به بیکاری این قشر و بروز مشکلات مالی برای آنان شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد انواع سنگ های مختلف

نواع سنگ‌ها بسیار گسترده هستند و هر یک ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. در ادامه با انواع سنگ ها و کاربردشان بیشتر آشنا میشویم. یکی از کاربرد های سنگ ها استفاده در نمای ساختمان هاست که میتوان به سنگ چینی در نما اشاره کرد.

انواع سنگ‌ها بسیار گسترده هستند و هر یک ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. در ادامه با انواع سنگ ها و کاربردشان بیشتر آشنا میشویم. یکی از کاربرد های سنگ ها استفاده در نمای ساختمان هاست که میتوان به سنگ چینی در نما اشاره کرد. این نوع سنگ معمولاً به صورت تکه‌های بزرگی برش خورده و بر روی نماهای ساختمانی نصب می‌شود. سنگ چینی نما به دلیل زیبایی، مقاومت و استحکام یکی از محبوب‌ ترین نوع سنگ برای نمای ساختمانی است.

سنگ چینی الیگودرز

سنگ چینی

یک نوع سنگ رسوبی وجود دارد به نام سنگ چینی که از مواد معدنی مختلفی مانند کلسیت، دولومیت، سیلیس، و گوگرد تشکیل شده است. این سنگ به دلیل ویژگی‌های خاص خود، از جمله مقاومت در برابر سایش، جذب آب کم، و مقاومت در برابر تغییرات دما، کاربرد های مختلفی دارد.به طور کلی سنگ های چینی متفاوت هستند و به چند دسته تقسیم میشوند.

از جمله شناخته شده ترین سنگ ها می توان سنگ چینی الیگودرز را نام برد. دارای طرح و الگوهای زیبا و خاصی است که زیبایی خاصی به ساختمان‌ها میدهد و همچنین از آن برای دیوارها و سازه های ساختمانی و سنگ پله الیگودرز از آن استفاده میشود.سنگ چینی یکی از سنگ‌های معدنی است که به دلیل ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی‌اش، در صنایع مختلف به کار می‌رود.

سنگ گرانیت

گرانیت یک سنگ متامورفیک است که از ترکیب مواد معدنی مانند کوارتز، فلدسپات، و میکا تشکیل شده است. همچنین به دلیل سختی، مقاومت و ظاهر زیبایش معمولاً برای مصارف ساختمانی استفاده می‌شود..

گرانیت به عنوان سنگ ساختمانی بسیار محبوب است. از آن برای ساخت کانترتاپ‌ها، سطوح کابینت، کفپوش‌ها، پله‌ها، دیوارهای خارجی و داخلی و حتی در صنعت زیورآلات از آن استفاده می‌شود..

سنگ چینی

سنگ مرمر

مرمر یک سنگ زینتی و لوکس است که از تجمع کربنات کلسیم در شرایط فشار و دمای بالا در زمین ایجاد می‌شود. این سنگ به دلیل زیبایی، الگوی منحصر به فرد، و درخشندگی‌اش معمولاً در ساختمان‌های مذهبی و انواع زینت‌سازی‌ها استفاده می‌شود.

سنگ مرمر به عنوان یک سنگ زینتی بسیار ارزشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آن برای ساخت کفپوش‌ها، دیوارهای مزین، آثار هنری، مجسمه‌ها، و حتی در ساختمان‌های مذهبی استفاده می‌شود.

رنگ سنگ ساختمانی

رنگ هر سنگ نشان از جنس و درجه بندی آن است. به این معنا که سنگ مرمریت، گرانیت، تراورتن، چینی و مرمر هر یک با توجه به جنس و ماهیتشان دارای رنگ و بافت متفاوتی با دیگری هستند. سنگ طبیعی یا سنگ های ساختمانی دارای رنگ بندی بسیار متنوعی هست.سنگ ها براسا رنگ به دو دسته کلی رنگ روشن و رنگ تیره دسته بندی می شوند. به طور مثال سنگ چینی سفید جز دسته رنگ های روشن محسوب می شود و دارای کاربرد های مختلفی است که از آن در صنعت ساختمانی وهمچنین دردکوراسیون های داخلی وخارجی از آن استفاده می­گردد.

سنگ چینی سفید

سنگ آهک

آهک یک سنگ رسوبی است که از تجمع کربنات کلسیم در شرایطی که کربن دی‌اکسید موجود باشد، تشکیل می‌شود. این سنگ به دلیل قابلیت‌های ساختمانی و شیمیایی‌اش در صنایع مختلف استفاده می‌شود.

سنگ آهک برای تولید فولاد،سیمان،گچ،کاشی،سرامیک و همچنین از آن برای ساخت بلوک های ساختمانی و دیوار ها از آن استفاده میشود.

سنگ شیست

شیست یک سنگ رسوبی است که از تجمع مواد رسوبی و فشار و گرمای زمین در مدت زمان طولانی شکل میگیرد. این سنگ به دلیل زیبایی معمولا در معماری سنتی به کار میرود.

این سنگ به عنوان پوشش برای دیوارها، سنگفرش‌ها، کفپوش‌ها و همچنین در برخی موارد مانند ساختمان‌های سنتی و معماری سنتی از آن استفاده می‌شود.

سنگ آهن

سنگ‌آهن یک سنگ رسوبی است که از تجمع اکسیدهای آهن در زمین به‌وسیله فرآیند طبیعی یا انسانی تشکیل شده است. این سنگ به دلیل دارا بودن آهن معدنی، برای تولید فولاد بسیار مهم است.

این نوع سنگ برای تولید فلزات آهن و فولاد و همچنین در برخی موارد به عنوان دکوراسیون از آن استفاده می‌شود.

سنگ چین الیگودرز

سنگ آندزیت

جنس سنگ های آندزیت آتشقشانی است که از پخته شدن مذابه‌ های مخلوط سیلیسی و آلومینیمی در دمای بالا کره زمین به وجود می‌آید. سنگ آندزیت دارای استحکام بالایی است و از آن در ساخت وسازهایی که نیاز به مقاومت بالا دارند مناسب است.

سنگ آندزیت به دلیل مقاومت و سختی بالا، برای ساخت کانترتاپ‌ها، سطوح کابینت، کفپوش‌ها، پله‌ها و دیوارها از آن استفاده می‌شود وهمچنین به دلیل مقاومت در برابر سایش، سنگ آندزیت برای ساخت کفپوش‌ها در مکان‌های با تردد بالا مناسب بسیار است.

سنگ دیوریت

دیوریت، یک سنگ پلوتونیک است که در عمق زمین شکل گرفته است و از دسته سنگ‌های آتشفشانی به شمار می‌رود. این سنگ از گرانیت متمایز می‌شود که در آن مقدار فلدسپات پتاسیمی بیشتر از فلدسپات پلاژیوکلاز است. به همین دلیل، دیوریت دارای رنگ تیره‌تری نسبت به گرانیت است. از این سنگ معمولا در ساختمان ها و ستون های زینتی مورد استفاده قرار میگیرد.

نام نویسنده: برچسب ها: رپورتاژ ، آگهی ، سنگ آهن لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9d

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف