Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:07:37 GMT

اجلاس ملی معادن در مازندران برگزار می شود/ راکد بودن ۱۲۵ معدن

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۸۸۵۷

اجلاس ملی معادن در مازندران برگزار می شود/ راکد بودن ۱۲۵ معدن

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حمیدیان پیش ازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با اظهار اینکه امسال هفدهمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی ایران در مازندران برگزار می‌شود گفت: این اجلاس یکی از بزرگترین اجلاس‌هایی است که در کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: تمامی اعضا و فعالان نظام مهندسی معدن ایران در قالب هیئت مدیره در اجلاس هفدهمین اجلاس هیئت عمومی در استان شرکت می‌کنند و مشکلات و موانع فراروی بخش معدن در این نشست بررسی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار اینکه اجلاس هیئت عمومی نظام مهندسی معدن از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه در محمودآباد برگزار می‌شود گفت: وزیر صنعت و معاونان معدنی و رئیس سازمان نظام مهندسی معدن از جمله مهمانان شرکت کننده در این اجلاس خواهند بود.

حمیدیان یادآور شد: همچنین تمامی هیئت مدیره های نظام مهندسی معدن استان‌های کشور و جمعی از نخبگان معدنی در اجلاس معدن در مازندران شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران یادآور شد: بررسی و تصویب نظامنامه‌های داخلی تصویب شده، تعیین حق عضویت سالانه اعضا و تأمین زمان و مکان برگزاری اجلاس آتی از جمله مباحثی است که در اجلاس به آن توجه خواهد شد.

وی یادآور شد: سازمان نظام مهندسی معدن برای تسهیل امور معدنی و افزایش ایمنی و بهره وری در معادن کشور فعالیت می‌کند درحالی هنوز برخی از کارهای مربوط به سازمان نظام مهندسی واگذار نشده است.

وی افزایش بهره وری و ایمنی را در معادن امری مهم برشمرد و گفت: بهره وری بالا سبب افزایش اشتغال زا می‌شود و نظام مهندسی می‌تواند نظارت مشاوره‌ای برای افزایش و بهبود استخراج کشور تأثیرگذار باشد.

حمیدیان شمار اعضای نظام مهندسی معدن در کشور را ۳۸ هزار نفر برشمرد و گفت: باید از ظرفیت‌های این بخش در زمینه خدمات فنی و مهندسی بهره گرفت و هزار و ۵۰۰ نفر نیز در مازندران در بخش معدنی اشتغال دارند.

وی شمار معادن استان را ۲۵۱ معدن برشمرد و گفت: از این تعداد، از نظر سازمان صمت ۱۲۵ معدن فعال است ولی از نظر نظام مهندسی معدن تنها ۷۰ معدن فعالیت دارند و مابقی غیرفعال هستند.

وی با اظهار اینکه بیشترین معادن زغال کشور را در استان داریم، دلایل محیطی زیستی و منابع طبیعی را از جمله دلایل رکود معادن برشمرد و گفت: معارضان محلی و مشکلات اقتصادی نیز سبب شده تا جلوی فعالیت معادن گرفته شود.

کد خبر 4611677

منبع: مهر

کلیدواژه: معدن سازمان نظام مهندسی معدن ایران ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی