Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@17:24:27 GMT

۶۰ درصد معادن استان مازندران غیرفعال هستند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۱۲۱۱

۶۰ درصد معادن استان مازندران غیرفعال هستند

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران با تاکید بر تقویت رونق تولید در استان، گفت: هم اکنون ۴۰ درصد معادن مازندران فعال هستند. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، هادی حمیدیان امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه مازندران اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی تنسیق امور مربوط به معدن جهت افزایش ایمنی و بهره وری در معادن است و بدانیم اگر معادن ما اقتصادی باشد موجب اشتغالزایی می‌شود که اداراتی مانند منابع طبیعی و محیط زیست بیشتر در این زمینه تعامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه پایدار و متوازن زمانی می‌تواند صورت گیرد که  در تمام بخش‌های کشاورزی، گردشکری، صنعتی و معدنی را  پیش ببریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران با اشاره به اینکه با کاشت درخت در معادن نسبت به بازسازی آن انجام شود، تصریح کرد:  به دنبال استراتژی معادن و صنایع معدنی در استان هستیم که باید از توانایی متخصصان به درستی استفاده کند.

حمیدیان با بیان اینکه مازندران دارای 50 معدن زغال سنگ و مابقی فلورین، باریت، سرب، سیلیس، سنگ‌های تزئینی  و پوکه معدنی است، تصریح کرد: با گرانی ماشین آلات مانند لودر، کامیون،کمپرسور، بیل مکانیکی که بسیار افزایش یافت  که در اقتصادی کردن معدن، معادن را از حالت اقتصادی خارج می‌کند.

وی گفت: اکنون 40 درصد از معادن استان فعال بوده و تنها 60 درصد فعالیت ندارند که عمده ترین مشکلات  منابع طبیعی، محیط زیستی معارضان محلی و مشکلات اقتصادی مهم‌ترین دلایل غیرفعالی معادن است.

10 طرح صنعتی و معدنی استان خراسان جنوبی امسال تکمیل می شود«صنعت»، «معدن» و «کشاورزی» سه محور توسعه استان سمنان استماجرای ناپدید شدن مدارک 300 برگی تخلفات بهره‌برداران معدن بوکسیت شاهرود چه بود؟رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران بیان کرد: سازمان نظام مهندسی معدن  مازندران هزار و 500 عضو دارد  که در زمینه‌های مختلف معدنی فعالیت می‌کند

حمیدیان گفت: معادن انفال و بیت المال بوده که بدانیم با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و تحریم دشمنان، مواد معدنی قابلیت تحریم ندارد که می‌توانیم جهت توسعه اقتصادی در بحث اقتصاد مقاومتی به کار گیریم.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد

سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان" جهش تولید با مشارکت مردم" فعال سازی معادن کوچک مقیاس از جمله برنامه های سال جدید است که در اشتغال بخش معدن نیز بسیار تاثیرگذار می باشد. - اخبار بازار -

رضا محتشمی پور معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت ضمن حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در ششمین نمایشگاه IRAN EXPO2024 و بازدید از دستاوردهای این مجتمع بزرگ صنعتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت : با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان" جهش تولید با مشارکت مردم"  فعال سازی معادن کوچک مقیاس از جمله برنامه های سال جدید است که در اشتغال بخش معدن نیز بسیار تاثیرگذار می باشد.
وی ضمن افزود : فعال کردن بازار سرمایه نیز از جمله سایر اقدامات است تا از این طریق شرکت های بورسی بتوانند به بخش معدن ورود کنند البته این رویکرد سال گذشته با معدن جانجا محقق شد و امسال هم چنین برنامه هایی توسعه می یابد تا ظرفیت های معدنی کشور از طریق شرکت های بورسی فعال شده و سرمایه های خُرد وارد بخش معدن شوند.
معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت در ادامه به اهمیت تامین مواد اولیه برای رشد تولید محصولات ارزش افزا در ذوب آهن اصفهان پرداخت و اظهار داشت : رویکرد معدنی این مجتمع عظیم صنعتی در دوره جدید متفاوت و اثربخش است و سبب شده با حضور فعال در مزایده های معدنی کشور موفقیت های خوبی را در سال گذشته کسب نماید.
محتشمی پور تصریح کرد : ذوب آهن اصفهان به دلیل شیوه تولید کوره بلند نیازمند نوع خاصی از مواد معدنی است و همچنین از یارانه انرژی هم برخوردار نیست ،در مقابل فولادی های دیگر با شرایط متفاوت تولید قرار دارند بنابراین ذوب آهن اصفهان کمبود مواد اولیه و سایر فولادی ها کمبود انرژی را تجربه می کنند.
وی اضافه کرد : معادن دولتی در قالب قراردادهای برداشت و فروش به صورت مداوم وارد مزایده می شوند و  انشاا... امسال هم با برگزاری مزایده چند معدنی که در اختیار ایمیدرو قرار دارد این روند ادامه می یابد که فرصت بسیار خوبی برای گسترش فعالیت های معدنی ذوب آهن اصفهان به شمار می رود.
معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت گفت : در طول سالیان متمادی واحدهای معدنی ذوب آهن اصفهان گرفته شد و حتی واحدهای صنعتی که می توانست برای این مجموعه ارزش آفرین باشد مانند بخش ورق از آن جدا شد و این موضوع محدودیت هایی را برای شرکت ایجاد کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که علت صدور مجوزهای احداث واحدهای فولادی با وجود کمبود مواد اولیه برای شرکت های فعلی چیست، چنین گفت : در طی سال های 97 و 98 بر اساس سیاست های موجود از جایگاه دولت و حاکمیت در قیمت گذاری زنجیره فولاد مداخله هایی صورت گرفت و این رویکرد باعث شد جذابیت سرمایه گذاری در پایین دست افزایش یافت و لذا شرکت های بسیاری وارد این مقوله شدند و راهکار برطرف شدن این چالش، ادغام شرکت های فولادی بزرگ با یکدیگر و همین طور مجموعه های معدنی است تا اشکالات موجود در زنجیره فولاد برطرف شود و همچنین توان سرمایه گذاری شرکت ها نیز افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی