Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@17:06:49 GMT

معادن مازندران مشکل ایمنی دارند

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۷۶۴۲

معادن مازندران مشکل ایمنی دارند

مازندران- رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران گفت: معادن مازندران مشکل ایمنی دارند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید مجتبی مرتضوی صبح یکشنیه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه تجهیزات معادن از خارج از کشور وارد می شود و خریداری انی تجهیزات سخت شده است، اظهار کرد: در ۴ حادثه سالجاری، ۴ معدن کار مازندرانی جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به غیرفعال بودن ۱۰۰ معدن در مازندران اشاره کرد و گفت: با فعال شدن معادن تعطیل، اشتغالزایی خوبی صورت می گیرد چراکه اشتغالزایی در معدن ۸ برابر صنعت است.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران از فعالیت ۱۱۷ معدن در حوزه های زغال سنگ، آهک، سیلیس، فلورین و شن و ماسه در استان خبر داد و افزود: ۱۹ معدن نیز در حال تجهیز هستند تا به عرصه تولید بیایند.

مرتضوی با تاکید بر اینکه هر معدن موظف است یک کارشناس بکار گیرد، یادآور شد: تنها ۸۰ معدن استان مسئول فنی دارند و ۴۰ معدن دیگر بدون مسئول فنی مشغول بکار هستند.

وی ادامه داد: بدنبال این هستیم تا بکارگیری مسول فنی در همه معادن استان، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان این رشته فراهم شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران از راه اندازی کمیته ایمنی در این سازمان خبر داد و گفت: نیاز مبرم به ۳ پایگاه امداد و نجات برای حوادث معدن در استان داریم و این موضوع را به سازمان نظام مهندسی معدن کشور اعلام و این مساله از طریق سازمان صمت در حال پیگیری ست تا حداقل یک پایگاه در استان دایر شود.

مرتضوی خواستار تشکیل کارگروه ایمنی استانی در راستای جلوگیری از حوادث معدنی شد و تاکید کرد: شکل گیری این کارگروه در گرو همدلی دستگاه های اجرایی ذیربط است.

وی از عدم وجود همدلی و وفاق در این زمینه گفت و گفت: با توجه به اینکه ارگان های ذیربط مشغله داشته و به مساله ایمنی معادن ورود پیدا نمی کنند، استانداری مازندران باید با فراخوان دستگاه های مرتبط، از بروز اتفاقات ناگوار در آینده جلوگیری کند.

مرتضوی ادامه داد: بازدیدهای دوره ای از معادن استان را در دستور کار داریم تا در این راستا تعامل خوبی با معدن داران صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران خبر از احیا و بازگشایی معادن کوچک مقیاس خبر داد و گفت: بازسازی معدن یک علم بوده و باید به مساله احیا معادن هنگام معدن کاری توجه ویژه ای شود تا از تخریب محیط زیست جلوگیری گردد.

مرتضوی در پاسخ به سوال قدس آنلاین در رابطه با آلودگی آب و خاک توسط معادن شن و ماسه در محور هراز خاطرنشان کرد: محیط زیست و استانداری در رابطه با موضوع تولید گرد و غبار وارد شدند و تاکنون نامه ای از این دو مجموعه به سازمان نظام مهندسی معدن در راستای حل این معضل ابلاغ نشده است.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارمان در رابطه با برداشت های غیرمجاز از معادن شن و ماسه با اعلام اینکه از نظر قانون مشکلی نداشته و تنها در اجرای قوانین معضل داریم، توضیح داد: با بازرسی های دوره ای و نقشه برداری های دقیق می توان از میزان برداشت ها مطلع شد و در این راستا به مدیرکل صمت استان پیشنهاد دادیم تا نقشه برداری کامل از معادن روباز استان صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن مازندران در پاسخ به سوال دیگر قدس آنلاین در رابطه با واگذاری معادن غیرفعال گفت: وزارت صمت باید معادن غیرفعال را به مزایده بگذارد و در این راستا مقرر شده که این مزایده در مازندران صورت گیرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معدن معادن شن و ماسه زغال سنگ ایمنی معادن ایمنی مازندران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.

آیت‌الله علی خاتمی امروز (یکشنبه، ۹ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر که در معدن انگوران برگزار شد، با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد موثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در  این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال