Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نشست سه‌جانبه میان شرکت گاز استان مازندارن، سازمان نظام مهندسی ساختمان و اداره کل مسکن و شهرسازی برای واگذاری بازرسی لوله‌کشی گاز واحدهای صنعتی به سازمان نظام مهندسی و ساختمان برگزار شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، جعفر احمدپور، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران در این نشست گفت: برقراری جریان گاز فقط با تأییدیه نظام مهندسی انجام می‌شود و تغییر در سیستم لوله‌کشی داخلی گاز بدون تأییدیه سازمان نظام مهندسی پذیرفته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق دستورعمل و قراردادهای اولیه، در صورت مشاهده و گزارش ماموران این اداره، جریان گاز مصرفی و قطع و وصل دوباره آن منوط به تأییدیه سازمان نظام مهندسی ساختمان است.
وی با تأکید بر اینکه در هر بخش از فرآیند گازرسانی کیفیت کار بسیار حائز اهمیت است، افزود: از نصب یک بست ساده تا رنگ‌آمیزی نهایی علمک‌ها و... باید با نظارت دقیق انجام شود و مهندسان ناظر باید در پیاده‌سازی ضوابط و استانداردهای نظام مهندسی ساختمان، به‌ویژه آنجا که بحث جان و مال مردم در میان است سخت‌گیرانه و با حساسیت بالایی نظارت داشته باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران تصریح کرد: هم‌اکنون بیش از یک میلیون و 444 هزار مشترک در سطح استان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند که این حجم خدمات با نظارت نظام مهندسی ساختمان انجام شده است.
احمدپور یادآور شد: مسئولیت‌های اجتماعی دو سازمان ایجاب می‌کند همکاری‌های مشترک در راستای کاهش حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی افزایش یابد و خوشبختانه در سال‌های اخیر اقدام‌های مؤثری از سوی شرکت گاز استان در راستای فرهنگ‌سازی مصرف ایمن و بهینه گاز انجام شده است.
وی همچنین اظهار کرد: فلسفه وجودی نظام مهندسی ساختمان اجرای استانداردها در راستای ایجاد آرامش در جامعه است، بنابراین انتظار می‌رود نظارت در بخش‌های مختلف افزایش یابد و با مهندسان ناظر که خارج از چارچوب و بی‌توجه به استانداردها کار می‌کنند برخورد قانونی شود.
سیدمحمد نظری، مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران نیز با اشاره به واگذاری نظارت بر گاز دوپوندی، گفت: اقدام‌های مؤثری در ساماندهی کار نظارت و آموزش مجریان صورت گرفته و فرآیند گاز به سوی لوله‌‏کشی در کار در حال تغییر است.
وی تصریح کرد: معتقدم تا زمانی که نتوانیم استانداردها را رعایت کنیم و کیفیت کار را بالا ببریم نباید مسئولیت کاری را بپذیریم، بنابراین درباره موضوع نظارت بر گاز دوپوندی نیز باید ابتدا زیرساخت آن فراهم شود.
سیف‌الله علی‌نیا، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه هزار و 250 بازرس شبکه گاز خانگی در استان مشغول فعالیت هستند، تأکید کرد: ظرفیت کافی برای تصدی نظارت بر گاز دوپوندی از نظر نیروی انسانی متخصص در سازمان وجود دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی شرکت گاز استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟