Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران کاوه جعفری خورشیدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران با همراهی محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی این استان از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه در چپکرود جویبار بازدید کرد.

در این دیدار کاوه جعفری خورشیدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران اظهار کرد: با توجه به ماهیت این سازمان که یک "ان جی او" خصوصی است به دنبال حمایت از بخش خصوصی هستیم و این امر وظیفه ذاتی این سازمان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در هر بخشی که سازمان‌های خصوصی نیاز به کمک داشته باشند این سازمان آماده همکاری با آنها است و بر خلاف سازمان‌های دیگر که یک ساختار واحد دارند نظام مهندسی تمام استان را شامل می‌شود.

خورشیدی با بیان اینکه این سازمان کارشناسان توانمند و عملیاتی در اختیار دارد که برای کمک به ایر سازمان‌ها پا به کار هستند اظها کرد: تا به امروز ٩٧ تفاهم‌نامه با مراکز علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و غیره منعقد کردیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اهداف سازمانی آمادگی داریم تا با برگزاری جلسات فنی به کمک مجموعه جهاد دانشگاهی مازندران بیاییم.

در ابتدای این دیدار محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی ضمن قدردانی از رئیس و اعضای همراه سازمان نظام مهندسی، گفت: ظرفیت‌های مشترک و فرصت‌های خوبی در دو سازمان نظام مهندسی و مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار سلیمانی جهاد دانشگاهی وجود دارد و امیدواریم با هم‌افزایی و تلاش علمی این ظرفیت‌ها را بارور سازیم.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی و پژوهشی است که ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مازندران دارای ۴۰ هکتار آب‌بندان در قطعات مختلف بوده که آماده اجرای طرح های مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مازندران هستیم.

رییس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر در حال پرورش ماهیان گرمابی در این آب‌بندان ها هستیم گفت: تلاش کردیم به مسائل نگاه علمی و تحقیقاتی داشته باشیم.

شافعیان خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیت‌های فراوان جهاد دانشگاهی همچنان در دریافت برخی مجوزهای لازم برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی خود که در جهت توسعه مازندران است با مشکل مواجه هستیم و در پژوهش‌ها به موانع سازمانی برخورد می‌کنیم که امیدواریم این مشکلات هر چه زودتر برطرف شود.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نخستین تولیدکننده نیمه‌صنعتی جلبک در مازندران است و قطب تولید جلبک در جهاد دانشگاهی کشور محسوب می‌شود.

شافعیان خاطرنشان کرد: موانعی در دریافت مجوزهای لازم برای توسعه صنعتی جلبک وجود دارد که نظام مهندسی مازندران می‌تواند با اتخاذ تمهیدات و دید مثبت این موانع را برطرف کند تا این واحد تولیدی به عنوان قطب کشور در این زمینه معرفی شود.

شافعیان با بیان اینکه در حوزه پژوهش و کشاورزی می‌توان از آن استفاده کرد گفت: جلبک به عنوان مکمل غذایی در خوراک دام و طیور استفاده می‌شود و با توجه به ظرفیت کشاورزی مازندران در بخش دام طیور صدور این مجوزها در تولید صنعتی جلبک می‌تواند به توسعه بخش کشاورزی این استان کمک شایانی کند.

به گزارش ایسنا رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی از مرکز تخصصی آبزی‌پروری. مزارع کشاورزی و آب‌بندان‌ها و مرکز تحقیقات زیست فناوری جلبک سردار شهید حاج قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران در چپکرود جویبار بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی سازمان نظام مهندسی کشاورزی جهاد دانشگاهی مازندران سلیمانی جهاد دانشگاهی سازمان ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی