Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس اکبرزاده با تاکید بر اینکه نظارت میدانی بر ساخت و ساز روستاها اولویت جدی است گفت: اصلاح قوانین حوزه نظام مهندسی از طریق نمایندگان مجلس در کمیسیون‌های مرتبط مطالبه جدی ماست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اکبرزاده در گفت‌وگو با بلاغ با اشاره به روند افزایشی ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای استان طی سال های اخیر گفت: نظارت میدانی بر ساخت و سازهای روستایی اولویت جدی ماست که در این راستا با کمک مراجع قضایی و دستگاه های نظارتی منتظر مداخله و اعمال قانون هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبرزاده اضافه کرد: حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با تشکیل کارگروه ساخت و ساز غیرمجاز روستایی با محوریت این سازمان در هر یک از شهرستان ها توانسته با پایش میدانی توسط ناظرین کاردان فعال، با مشخص نمودن چگونگی صدور دفترچه های پروانه های ساختمانی با قوانین ساخت و ساز و مصوبات هیات چهار نفره استان، کیفیت ساخت و ساز و چگونگی نظارت هر مرحله از ساختمان از سوی ناظرین را در قالب فرم های گزارش از سازمان نظام کاردانی به صورت مکتوب گردآوری کند. 
وی افزود: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مبارزه با فساد با برنامه ریزی های صورت گرفته، همکاری و تعامل دو سویه ای با نهادهایی نظیر استانداری، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و دیگر دستگاه های مسئول در حوزه نظام کاردانی ساختمان آغاز شده تا شاهد اتفاقات خوبی در این راستا باشیم.
رئیس نظام کاردانی ساختمان مازندران خواستار اصلاح قوانین حوزه نظام مهندسی شد و گفت: در این راستا از نمایندگان مجلس انتظار داریم پیگیر این مهم در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای تحقق این مطالبه جدی باشند.
اکبرزاده از اعلام آمادگی جهت بازنگری ساخت و ساز در روستاهای استان با همکاری استانداری مازندران خبر داد و گفت: این همکاری در جهت جلوگیری و نظارت بر روند ساخت و ساز غیرمجاز در روستاها اولویت اصلی ما است.
وی از وجود ۴۶۰۰ مهندس کاردان در سازمان خبر داد و گفت: ۱۴۰۰ نفر از این اعضا دارای پروانه اشتغال بوده که به انجام خدمات مهندسی در روستاها و آبادی های مازندران مشغول هستند.
رئیس نظام کاردانی ساختمان مازندران تاکید کرد: در حوزه ساخت و ساز روستاها بالغ بر ۳ میلیون مترمربع عملیات عمرانی و نظارت، توسط مهندسین و کاردان های ساختمان انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نظام کاردانی ساخت و ساز حوزه نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود