Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله علی محمدی در گفت و گو با خبرآنلاین با تبریک فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی به فعالان عرصه تولید بخش کشاورزی، اهداف سازمان را در ورود دانش فنی و مهندسی و ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد را در واحد سطح بیان کرد و اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک نهاد دانشی -مردمی با هدف نظام بخشی به مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی؛ رسالت گسترش و اشاعه دانش و اطلاعات جدید را در بخش کشاورزی عهده دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران دارای بیش از 16000 عضو( اعضای دارای پروانه اشتغال 4200 نفر)، 61 مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی، 330 داروخانه گیاهپزشکی دارای تابلو متحدالشکل، 45 مرکز مهارت آموزی و توان افزایی، کسب و کار و انتقال تکنولوژی در سامانه سانکا است.

علی محمدی گفت: قابلیت دانش و فن آوری در تحول و توسعه در هر امری بی نظیر و بی حد و مرز است و بکارگیری دانش و فن آوری های جدید در بخش کشاورزی، موجب تحول اساسی در این بخش می شود و دانش اساسی ترین عامل در تولید است.

وی بیان کرد: بر اساس قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران؛ اصلی ترین رسالت این سازمان، گسترش دانش وفن آوری های جدید در عرصه های کشاورزی و مهندسی سازی کشاورزی می باشد. برای گسترش و عمومیت بخشی کاربرد دانش و فن آوری های جدید در محیط کشاورزی و روستایی ، برنامه اصلی و اساس فلسفه وجودی سازمان، سازماندهی، هویت بخشی حرفه ای و استقرار دانش آموختگان در کنار تولیدکنندگان و شاغلان و فعالان کشاورزی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: نهادسازی و ایجاد شبکه غیردولتی انتقال و اشاعه دانش و فن آوری ها ، در جهت دسترسی فیزیکی و اقتصادی آسان به انواع دانش وفن آوری ها از طریق تاسیس مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی بر اساس اختیارات حاصل از قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و آیین نامه اجرایی آن، از برنامه های اصلی جهت پشتیبانی از تولید می باشد.

وی تاکید کرد: این سازمان در دوره پنجم فعالیت، به دنبال نفوذدهی بیشتر دانش به بخش کشاورزی؛ نهاد سازی و ایجاد سازو کارهایی را با ماهیت مردمی و خصوصی به عنوان بستر جریان ورود و انتقال دانش به محیط های کشاورزی پایه ریزی نموده است، بطوری که با اتخاذ سیاست اشتغال دانش مزدمحوری برای افزایش بهره وری، طرح ملی "نظام اجرایی سهم بری دانش از تولید در کشاورزی ایران (سدات)" را متکی به دانش و سرمایه های مردمی، در راستای تنظیم و توسعه مناسبات و روابط بین صاحبان دانش و تولیدکنندگان طراحی و تدوین نموده است.

علیمحمدی افزود: در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با رویکرد توسعه فعالیتهای نوظهور و صنایع کوچک روستایی،طرح تولید واشتغال مردم بنیان )تام( در بخش کشاورزی را با هدف بهره گیری از سرمایه های خرد مردمی )که قابلیت استفاده در پروژه های بزرگ را ندارند(و ایجاد اشتغال مفید و مولد بر اساس قابلیت ها، توانمندی ها و ظرفیت های مناطق مختلف کشور در دستور کارداده است.

48

کد خبر 1639915

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بخش کشاورزی دانش و فن آوری فن آوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی